Mergi sus

Sectorul Public

Servicii oferite in sectorul financiar public

Institutiile publice centrale si locale se confrunta cu provocari fara precedent: bugete in scadere, cresterea cererii de servicii din partea comunitatilor, reforme in domeniul muncii si sanatatii, amenintari la adresa securitatii si atacuri cibernetice. Toate acestea sunt combinate cu presiuni pentru rezultate mai bune si o mai buna responsabilitate. In acest mediu multe organizatii sunt constiente ca utilizarea tehnologiei informatiei si o mai buna organizare generata de aceasta, vor ajuta la rezolvarea acestor probleme.

NIROS Consult ofera consultanta si solutii inovatoare si robuste pentru abordarea initiativelor IT cele mai presante: consolidare centru de date, gestionarea bazelor mari de date, integrarea datelor, calitate, confidentialitate si securitate cibernetica. Folosind aceste solutii, organizatiile guvernamentale pot concentra timp si resurse pentru sarcinile lor critice de aplicare a legilor, fiscale si de venituri, educatie, precum si acordarea de prestatii si servicii pentru public.

NIROS Consult furnizeaza administratiilor locale servicii de audit si consultanta pentru alegerea celor mai potrivite solutii pentru cresterea eficientei activitatilor desfasurate. Realizarea de baze de date integrate, implementarea sistemelor de gestiune a inventarului si a documentelor precum si a unor solutii care sa simplifice interactiunea cu cetatenii comunitatilor respective si sa faciliteze indeplinirea obligatiilor acestora fata de administratie, constituie o experienta solida.

Beneficiile sunt complexe: de la cresterea nivelului de satisfactie privind deservirea comunitatii pana la cresterea gradului de colectare a taxelor si impozitelor locale; de la imbunatatirea imaginii administratiei locale pana la gestionarea eficienta a informatiilor care conduce la scaderea cheltuielilor operationale.