Mergi sus

Sectorul Privat

Servicii oferite in sectorul financiar privat

Noi furnizam companiilor din sectorul privat si in special sectorului retail servicii generale de audit IT si consultanta pentru alegerea celor mai potrivite solutii pentru cresterea eficientei activitatilor desfasurate precum si cresterea volumului de vanzari prin utilizarea de infrastructuri moderne. Realizarea de baze de date integrate, implementarea sistemelor de gestiune a inventarului si a documentelor precum si a unor solutii care sa simplifice interactiunea cu clientii si sa creasca viteza de deservire a acestora constituie expertiza noastra.

NIROS Consult ofera consultanta si solutii inovatoare si robuste pentru abordarea initiativelor IT cele mai presante: consolidare centru de date, gestionarea bazelor mari de date, integrarea datelor, calitate, confidentialitate si securitate cibernetica. Folosind aceste solutii, companiile private si in particular cele din sectorul de retail pot concentra timp si resurse pentru cresterea volumului de vanzari, folosind solutii moderne de interfata cu clientii.

Beneficiile sunt complexe: de la cresterea volumului de vanzari si atragerea de clienti noi pana la cresterea eficientei in gestiunea economica a companiei si scaderea cheltuielilor operationale.