Mergi sus

Sectorul Financiar Bancar

Servicii oferite in sectorul financiar bancar

Vorbind un limbaj comun cu personalul din banci noi putem sa cream un parteneriat solid bazat pe o cunoastere reciproca a fenomenului si prin solutiile implementate, o crestere a performantelor sistemelor informatice cu posibilitatea tehnica de extindere si dezvoltare.

Abordam proiecte de consultanta in sectorul financiar-bancar, intelegand foarte bine care sunt problemele institutiilor financiare legate de infrastructurile IT. Realizam auditarea acestor infrastructuri, si oferim solutii pentru cresterea performantelor acestora. Prin implementarea in institutiile bancare de solutii de virtualizare a infrastructurii IT, crestem nivelul de securitate al sistemelor, obtinand in acelasi timp o reducere a costurilor de exploatare a serviciilor financiare.

Plecand de la interesul foarte mare de securitate si autentificare noi oferim consultanta in acest domeniu foarte sensibil si critic. Impreuna cu parteneri specializati pe audit de securitate si teste de penetrare oferim solutii viabile si solide, plecand de la rezultatele analizei de securitate.

Nu in ultimul rand prestam servicii de instruire informatica de interes general: sisteme de operare, limbaje de programare, baze de date, etc.