Mergi sus

Despre Noi

NIROS Consult - suma de experiente informatice multisectoriale

Cine suntem

NIROS Consult este o companie romaneasca privata formata dintr-un grup de experti in tehnologia informatiei.

NIROS Consult constituie un cumul de valori care au definit de la bun inceput munca si modul in care ea este dusa la bun sfarsit. Partenerii NIROS sunt dedicati ideii de a folosi cunostintele si pasiunea in scopul dezvoltarii afacerilor clientilor astfel ca acestia sa atinga performante inalte.

Experienta noastra

Specialistii nostri au o experienta informatica de peste 30 ani, provenita din anii de activitate in companii si corporatii de nivel mondial precum si din implicarea directa in proiecte IT de complexitate deosebita. Ei au fost si sunt implicati in zona de infrastructura hardware si software, in proiecte informatice complexe de constructie, implementare, punere in functiune si exploatare atat pe plan local cat si international.

Echipa manageriala este constituita din parteneri cu o vasta experienta, care au fost implicati in proiecte ample de transformare in numeroase industrii, atat la nivel strategic si tactic, cat si operational.

Ce oferim

NIROS Consult reprezinta o suma de experiente informatice multisectoriale. Abordam proiecte de consultanta in sectorul financiar-bancar, intelegand foarte bine care sunt problemele institutiilor financiare legate de infrastructurile IT. Realizam auditarea acestor infrastructuri, si oferim solutii pentru cresterea performantelor acestora.

Furnizam sectorului public servicii de audit si consultanta pentru alegerea celor mai potrivite solutii pentru cresterea eficientei activitatilor desfasurate. Realizarea de baze de date integrate, implementarea sistemelor de gestiune a inventarului si a documentelor precum si a unor solutii care sa simplifice interactiunea cu cetatenii comunitatilor respective si sa faciliteze indeplinirea obligatiilor acestora fata de administratie, constituie o experienta solida.

Oferim sectorului privat consultanta si solutii inovatoare si robuste pentru abordarea initiativelor IT cele mai presante: consolidare centru de date, gestionarea bazelor mari de date, integrarea datelor, calitate, confidentialitate si securitate cibernetica.